Градежната компанија Адора инженеринг итно има потреба од ангажирање на плочкари кои со работа можат да започнат веднаш на објекти во Скопје.

Заинтересираните работници со стручен профил плочкари и фирми кои се занимаваат со оваа дејност, да се јават во адора инженеринг на тел: 02 30 93 200 и 075 240 046 и да достават пријави со краток професионален профил на e-mail: office@adora.com.mk

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА ЗА РАБОТА И ЗАРАБОТКА ВО ПОТВРДЕН ГРАДЕЖЕН БРЕНД.