A1 Македонија уште поблиску до своите корисници - мобилни продажни салони до најоддалечените места

А1 Македонија ја унапредува својата продажна мрежа и уште повеќе се доближува до своите корисници со воведување супер модерно опремени мобилни продажни салони преку кои се достапни сите А1 услуги како и во секој продажен салон.

Двете мобилни продавници ги имаат сите карактеристики на продажен салон и се уредени според најновите светски стандарди кои се во согласност со А1 Телеком Австрија Групацијата што подразбира интерактивен пристап на продажба чија цел е да обезбеди премиум корисничко искуство.

Мобилните продавници на секој корисник му овозможуваат да биде во центарот на комуникацијата, директно да добие информации за производите и услугите и на тој начин непосредно и многу полесно да направи избор на услуги согласно своите потреби.

“Овојпат се доближуваме на корисниците во најоддалечените места во земјата и им посакуваме топло добредојде овозможувајќи им премиум корисничкото искуство најблизу до нивните домови исто како и во сите продажни салони ширум земјата. Со двете мобилни продавници, жителите во оддалечените места добиваат модерно место каде ќе се чувствуваат пријатно додека ги избираат телекомуникациските услуги кои одговараат на нивните потреби. Ова е уште еден доказ за нашите заложби за постојано подобрување на продажната мрежа согласно потребите на корисниците”, изјави Александар Сарџовски, директор на одделот за продажба А1 Македонија.

Во продолжение листата на локации предвидена за периодот од 1.08.2022г. до 14.08.2022г.

01.08.2022

Понеделник

Охрид

Парк

09:00 - 18:00

02.08.2022

Вторник

Охрид

Градиште

09:00 - 18:00

03.08.2022

Среда

Охрид

Љубаниште

09:00 - 18:00

04.08.2022

Четврток

Струга

Пливалиште - Барабар

09:00 - 12:00

05.08.2022

Петок

Струга

Еуротел

10:00 - 13:00

06.08.2022

Сабота

Охрид

Парк

09:00 - 18:00

07.08.2022

Недела

Охрид

Градиште

09:00 - 18:00

08.08.2022

Понеделник

Охрид

Љубаниште

09:00 - 18:00

09.08.2022

Вторник

Струга

с.Лабуништа

09:00 - 12:00

10.08.2022

Среда

Струга

с.Октиси

09:00 - 12:00

11.08.2022

Четврток

Струга

Пливалиште - Барабар

09:00 - 12:00

12.08.2022

Петок

Охрид

Парк

09:00 - 18:00

13.08.2022

Сабота

Охрид

Градиште

09:00 - 18:00

14.08.2022

Недела

Охрид

Љубаниште

09:00 - 18:00