92 секунди Скопје – видете го Скопје низ очите на туристите

Kако изгледа Скопје во очите на еден турист? Дали некогаш сте го виделе својот град низ очите на туристите?

Ова видео од 92 секунди  на младиот Филип Вирановски го прикажува Скопје за сите оние кои го сакаат да го посетат, но и неговите жители.

Некои од локациите ги вклучуваат Плоштадот Македонија, Ристиќевата Палата, Храмот Св. Климент Охридски и автобуската и железничката станица, но и Калето и Бит Пазар.

 

 

 

 

air max 90 essential sale