7 докази дека сте супер тетка

Да се биде тетка е една од најубавите одговорности. Тетките развиваат многу убав однос со своите внуци. Тие се нивната најголема поддршка, нивни најдобри пријатели. 

Ова се 5 докази дека сте супер тетка.

  1. Со нив разговарате како со возрасни. Се однесувате како да се рамноправни на вас, а децата тоа го обожаваат.

  2. Знаете да го изберете најдобриот подарок.

  3. Секогаш ги исполнувате желбите кои не им се исполнети од нивните родители.

  4. Ги носите на натпреври, концерти и местата каде што родителите немаат време да ги однесат.

  5. Го обожавате нивното друштво, а и тие вашето.

  6. Не се срамат и плашат да ви кажат некои работи кои не би им ги кажале на своите родители.

  7. Ги чувате нивните тајни.