3 типови мажи кои жените секогаш ги сакаат покрај себе!

Нема сомневање, постојат три типови мажи кои никогаш нема да имаат проблем да најдат партнерка. Станува збор за привлечноста која постои од памтивек и која не е врзана за врска и потенцијален брак, туку единствено за чисто сексуална привлечност.

Тип 1 – Тој е снажен и мажествен

Жените ги привлекуваат снажни алфа мажјаци со огромна количина тестостерон кои секогаш го привлекувале вниманието на двата пола. Жените ги сакаат, а другите мажи сакаат да бидат како нив.

Тип 2 – Тој има сила

Елеганција и пристојност, вкусно избрана облека, убав парфем и галантен пристап кон жените се работи кои секогаш се привлечни за жените. Овој тип на мажи знаат што сакаат жените, а одговорот е: Сакаат да бидат мазени и пазени!

Тип 3 – Тој го има „она нешто“

Сите кои сериозно ги проучуваат машко-женските односи ја мразат фразата „она нешто“. Меѓутоа, факт е дека одредени мажи кои со својата појава не остават некој впечаток можат да бидат отров за жените и обично жените за тие мажи велат дека го имаат „она нешто“.

„Она нешто“ може да биде што било. Понекогаш тоа е секси поглед, убав глас или привлечна насмевка, манири и тален, но најчесто произлегува од комплетниот впечаток кој го остава.

 

 

 

 

new nike air max 2019