20 најшвалерски места и локации во Скопје

По објавата дека хотелите во Скопје преживуваат и најголем профит остваруваат од швалерски престои, дојдовме на идеа да истражиме кои се најпопуларните швалерски локали во главниот град.

Скопје е мал град и навистина е тешко да се направи ваква листа, но во разговор со љубителите на ноќниот живот ги откривме овие 10 најшвалерски локали:

1. Мартини Кафе, Лептокарија

2. Ресторан Касабланка, Автокоманда

3. Ресторан Орхидеја

4. Ресторан Камник

6. Ветер и Магла, Зајчев Рид

7. Евросет, Зајчев Рид

8. Оливе, Карпош 3

9. Ресторан Турена, Водно

10. Хотел Лаки

А, веднаш после нив на втората страна следуваат 10 најшвалерски локации во Скопје. 

Ова се десетте најшвалерски локации во Скопје:

1. Врв на Водно

2. Градски парк

3. Зајчев рид

4. Паркинг, СЦ Борис Трајковски

5. Кучково

6. Тефериџ

7. Обиколница

8. Матка

9. Паркингот кај Скопска Железара

10. Видиковец

Имате предлог за дополнување на оваа листа? Пишете ни во коментар.

 

cheap nike air max 90