15 знаци дека ве сака иако не ви го кажува тоа

1. Памти се што ќе кажете

Мажот кој ве сакаат секогаш ја слуша девојката и памти што зборува, дури и ако станува збор за тривијална работа.

2. Се грижи за вашите потреби

Ако тој навистина ве сака, секогаш ќе наоѓа начини како да ви го разубави животот.

3. Секогаш сте дел од неговите планови за животот

Тој зборува за неговиот живот и за плановите заедно со вас. Вие сте секогаш дел од неговите планови за иднината

4. Го цени вашето мислење

Не прави некои поголеми одлуки без да разговара со вас за тоа.

5. Постојано ве прегрнува

Сака постојано да во ваша близина и да ве прегрнува, особено кога сте во друштво. На тој начин му покажува на светот дека вие сте таа која ја сака

6. Ја користи несвесно фразата „ние“, наместо „јас“

7. Ве заштитува

Ако треба некаде да отидете сами, се грижи како ќе стигнете до местото и бара да му се јавите дека сте пристигнале

8. Заинтересиран е за вашиот живот

Мажот кој ве сака, сака да ги знае работите од вашето секојдневие, но и од вашето минато

9. Ви нуди помош

Спремен е да ви помогне, дури и кога не сте го побарале тоа од него

10. Ве информира

Постојано ги споделува неговите доживувања, мисли и желби

11. Ве почитува

Кога зборувате ве слуша внимателно и не ве прекинува

12. Не може да ви се налути

Паровите кои се сакаат неможат да останат лути еден на друг долго време. Тие се извинуваат и си простуваат

13. Сака да поминува време со вас

Тој е отворен за се што ќе сакате да правите заедно.

14. Ве брани

Без разлика што сте направиле, тој ќе застане на ваша страна дури и да сте згрешиле

15. Ви подарува подароци без посебна причина