15 години затвор за мајката што ја продаваше ќерката за секс за 2.000 денари

Апелација ја потврди казната за мајката Н.А. од Скопје која си ја продаваше малолетната ќерка и ја присилуваше да дава сексуални услуги за 2.000 денари.

Мајката доби затворска казна од 15 години, а Апелација за „Макфакс“ потврди дека сите жалби се одбиени и одлуката е потврдена.

Н.А. пред судот призна дека ја запознала ќерката со поранешен полицаец, па ја натерала да има сексуални односи со него за 2.000 денари, а понекогаш и за 500 денари.