100.000 граѓани немаат 50 денари за леб, а Заев троши милиони за кондоми

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицскоски го обвини Заев дека народот нема ни 50 денари да си купи леб а власта троши милиони за набавка на кондоми.