100 причини зошто те сакам: Најдолгата љубовна изјава на светот

Една девојка навистина се потрудила нејзиниот дечко да сфати колку го сака. Ова е нејзината изјава за него.

100 причини поради кои те сакам:

 1. Те сакам затоа што си совршен за мене.

 2. Те сакам затоа што си храбар.

 3. Те сакам затоа што ти верувам.

 4. Те сакам затоа што ме разбираш.

 5. Те сакам затоа што си искрен.

 6. Те сакам затоа што ме слушаш додека зборувам.

 7. Те сакам затоа што не си егоцентричен.

 8. Те сакам затоа што секогаш знаеш што треба да кажеш.

 9. Те сакам затоа што срцето ми чука само за тебе.

 10. Те сакам затоа што поради тебе подобро се чувствувам.

 11. Те сакам затоа што ме послуша кога никој не сакаше да ме послуша. 

 12. Те сакам затоа што ми помогна и уште ми помагаш.

 13. Те сакам затоа што ги сакаш и моите доблести, но и моите мани.

 14. Те сакам затоа што ме прифати таква каква што сум.

 15. Те сакам затоа што се грижиш за мене.

 16. Те сакам затоа што не можам да си го замислам животот без тебе.

 17. Те сакам затоа што си чесен.

 18. Те сакам затоа што го кажуваш она што го мислиш.

 19. Те сакам затоа што не си како другите типови.

 20. Те сакам затоа што сакам како размислуваш.

 21. Те сакам затоа што можам да те пронајдам во секоја песна.

 22. Те сакам затоа што секогаш си покрај мене.

 23. Те сакам затоа што не ме земаш здраво за готово. 

 24. Те сакам затоа што ми даваш комплименти.

 25. Те сакам затоа што сакам засекогаш да сме заедно.

 26. Те сакам затоа што сакам да зборувам со тебе.

 27. Те сакам затоа што со тебе ги заборавам сите проблеми. 

 28. Те сакам затоа што кога сум со тебе, ништо друго не е важно.

 29. Те сакам затоа што не си вообразен.

 30. Те сакам затоа што не можам да престанам да мислам на тебе.

 31. Те сакам затоа што можам со часови да те слушам како раскажуваш.

 32. Те сакам затоа што си посебен... Невозможно е да постои некој како тебе. 

 33. Те сакам затоа што те интересира моето мислење.

 34. Те сакам затоа што си подобар од другите.

 35. Те сакам затоа што имаш преубави очи.

 36. Те сакам затоа што секогаш ми помагаш кога не можам нешто сама. 

 37. Те сакам затоа што ми помагаш дури и кога не сакам да прифатам помош.

 38. Те сакам затоа што ти дозволив да ме запознаеш.

 39. Те сакам затоа што успеа во тоа.

 40. Те сакам затоа што ти стана главна тема во моите песни.

 41. Те сакам затоа што не се плашиш да му пријдеш на моето срце.

 42. Те сакам затоа што ми даваш простор кога ми е потребно.

 43. Те сакам затоа што не можам да ја сокријам љубовта кон тебе.

 44. Те сакам затоа што ме научи да сакам.

 45. Те сакам затоа што колку и да се забавувам, секогаш мислам на тебе. 

 46. Те сакам затоа што можам отворено да разговарам со тебе.

 47. Те сакам затоа што секогаш прво помислувам на тебе кога ќе се разбудам.

 48. Те сакам затоа што си последното нешто на кое помислувам пред да заспијам. 

 49. Те сакам затоа што ми ја даваш силата која ми е потребна.

 50. Те сакам затоа што никогаш не сум имала некој како тебе.

 51. Те сакам затоа што сите би сакале дечко како тебе.

 52. Те сакам затоа што сакам да те покажам на целиот свет.

 53. Те сакам затоа што не се плашиш да бидеш поинаков. 

 54. Те сакам за ситниците.

 55. Те сакам затоа што ми покажа што е среќа.

 56. Те сакам затоа што не ме искористуваш.

 57. Те сакам затоа што секогаш ми кажуваш дека се грижиш за мене.

 58. Те сакам затоа што покрај тебе ја чувствувам мојата вредност.

 59. Те сакам затоа што секогаш те интересира што ме мачи.

 60. Те сакам затоа што е невозможно да не те сакам.

 61. Те сакам затоа што не се плашам да ти ги покажам маните. 

 62. Те сакам затоа што размислуваш за она што ќе го кажам.

 63. Те сакам затоа што ми се јавуваш да ми го чуеш гласот.

 64. Те сакам затоа што немаш предрасуди.

 65. Те сакам затоа што не се плашиш да ризикуваш.

 66. Те сакам затоа што не се плашам да ти кажам дека те сакам. 

 67. Те сакам затоа што те интересира како се чувствувам.

 68. Те сакам затоа што секогаш можеш да ме насмееш.

 69. Те сакам затоа што не можам сериозно да ти се налутам.

 70. Те сакам затоа што никогаш не си ми дал причина за да се сомневам во тебе.

 71. Те сакам затоа што и ти не се сомневаш во мене.

 72. Те сакам затоа што верувам во мене, дури и кога јас не верувам.

 73. Те сакам затоа што секогаш ми ја враќаш надежта.

 74. Те сакам затоа што делуваш сигурно во своите постапки и зборови.

 75. Те сакам затоа што ми се допаѓа кога ме допираш. 

 76. Те сакам затоа што не можеш да ми се здосадиш.

 77. Те сакам затоа што успеа да ми го растопиш срцето.

 78. Те сакам затоа што сè ме потсеќа на тебе.

 79. Те сакам затоа што заради тебе понекогаш плачам од радост.

 80. Те сакам затоа што ми помогна да се променам (на подобро).

 81. Те сакам затоа што ме почитуваш.

 82. Те сакам затоа што покрај тебе се чувствувам слободно. 

 83. Те сакам затоа што не се плашам дека ќе ме повредиш.

 84. Те сакам затоа што ми ја врати самодовербата.

 85. Те сакам затоа што размислуваш позитивно.

 86. Те сакам затоа што ме цениш.

 87. Те сакам затоа што се грижиш.

 88. Те сакам затоа што зрачиш со самодоверба.

 89. Те сакам затоа што среќна сум со тебе.

 90. Те сакам затоа што ме научи како да го ценам она што го имам.

 91. Те сакам затоа што ми помогна да се вратам откако се изгубив себеси еден период.

 92. Те сакам затоа што знам дека и ти ме сакаш мене.

 93. Те сакам затоа што ми го покажуваш тоа.

 94. Те сакам затоа што знам дека некогаш е тешко да излезеш со мене на крај, а ти успеваш во тоа. 

 95. Те сакам затоа што би можела да поминам часови во твојата прегратка.

 96. Те сакам затоа што ми помогна повторно да верувам во луѓето.

 97. Те сакам затоа што секој ден ме изненадуваш со нешто.

 98. Те сакам затоа што не ја криеме љубовта.

 99. Те сакам затоа што се трудиш да ме разбереш.

 1. . Те сакам затоа што сакам сè во врска со тебе.