10 животни принципи на Вагите

Вагите ги ценат харомонијата и мирот и не можат да функционираат во негативност и хаос. Најдобар подарок за нив се вашето време и љубов. Тие имаат романтична душа и во сечиј живот внесуваат многу мир и љубов, но и смеа.

Ова се 10 животни принципи по кои функционираат.

1. Премногу размислуваат -  за секоја ситуација имаат по 10 сценарија пред таа да се случи.

2. Никогаш со сигурност не можете да знаете што се случува во нивната глава.

3. Можат да имаат 1000 обожаватели, но ним тоа воопшто не им е важно, бидејќи кога имаат некој кого го сакаат, нивните очи ја гледаат само таа личност.

4. Кога се чувствуваат тажно, им е потребен некој кој ќе им ги одврати лошите мисли, но уште повеќе некој кој ќе ги натера да се соочат со своите проблеми.

5. Најголема слабост им е тоа што ги занемаруваат сопствените проблеми на сметка на другите.

6. Кога Вагите сакаат, тие се тука за таа личност 24/7.

7. Сите имаат проблеми, но Вагите мошне успешно го кријат тоа од другите. Не сакаат да дозволат нивните чувства да влијаат на расположението на другите.

8. Во себе често носат многу болка, но се будат со насмевка на лицето.

9. Мразат непостојани и себични луѓе.

10. Највеќе од се, мразат кога некој ги турка во донесувањето одлуки.