10-минутна вежба која ќе ви помогне да го подобрите варењето и да ја намалите подуеноста

Кога се соочуваме со проблеми со подуеност во стомакот, ретко кога помислуваме на вежбањето, но грешиме. 

Вежбањето е една од најдобрите можности да си помогнеме себеси, а оваа вежба е одлична за подобрување на варењето, циркулацијата и намалување на гасовите.