Зошто не можете да доживеете оргазам?

Го сакате сексот но едноставно не можете да доживеете оргазам. Сметате дека нешто не е во ред со вас? Следните пет причини ќе ви ја откријат шокантната вистина…

Се е во вашата глава – Едноставно вие не умеете да се опуштите и постајано размислувате за тоа како изгледате, дали тој ужива и слично. Премногу размислувате за сето тоа, па затоа и оргазмот отсуствува.

Се е во вашата глава – Да точка еден и точка два се исти. Загрижени сте. Анализирате. Паничите. Претпоставувате. Не можете да се опуштите, а тоа дефинитивно е смрт за сексот.

Се е во вашата глава – Сега сте толку убедени дека не можете да доживеете оргазам и дека не постои маж што може да ви помогне. Вие сте го програмирале така вашето тело – дека не може да доживее оргазам без маструбација или вибратор. Вашиот ум го контролира вашиот полов орган.

Се е во вашата глава – Ве кочат вашите мисли бидејќи вие верувате дека не можете да доживеете оргазам, па затоа и не се обидувате да пробате.

Се е во вашата глава – Никогаш нема да доживеете оргазам доколку не побегнете од вашиот ум и почнете да уживате во сексот. Престанете да размислувате и да се прашувате како изгледате или што мисли тој за вас. Така си создавате огромен притисок.

Едноставно опуштете се и уживајте!