Жителите од Средно Нерези и Жданец денеска без вода

Корисниците од Средно Нерези, од улицата „Девол" и од Жданец денеска од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето.

Како што информира ЈП „Водовод и канализёација" – Скопје, прекинот е поради изведување водоводен приклучок на улицата „Козле" 3/14.

Жителите ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.