Застрелан Борис Мутков - Фантом, ранет пренесен е во болница

Борис Мутков – Фантом синоќа околу полноќ е застрелан во близина на мостот  за населбата Бардовци. Во него е пукано додека се движел во автомобил, од пукањето е ранет и пренесен во Систина на згрижување.

Засега не се познати сторителите, но се претпоставува дека има врска со пукањето во Александар палас минатиот месец.