Wednesday Jazz Night во Distrikt Bar & Kitchen

Smooth Jazz во Дистрикт Бар и Ресторан. Секоја среда опуштете се на летната тераса со одлична музика и единствен свет на вкусови, почеток 20 часот!

Резервации: 071/238-522

cheap nike free run 5.0