Вознемирувачка фотографија: Пронајдено безживотно тело на Шар Планина

Пронајдено е машко безживотно тело во Шар Планина, објави ТВ21.

Телото е пронајдено од планинар кој случајот веднаш го пријавил во полиција. Од тетовската полиција за ТВ21 велат дека се уште нема потврда дали се работи за мигрант, потребно е да се направат испитувања.