Во близина на Скопје: Неколку квадрати земја, претворени во место за уживање

Денес креваме палец и велиме „браво“ за скопјанецот Кристијан Огњановски од Скопје кој омиленото парче од оваа земја го претвори во свое место за хармонија и уживање уживање. 

Лоцирано во близина на Драчево, ова е локација која ги привлекува погледите и интересите на многумина скопјани. Кога си креативен и имаш добра идеја, веројатно резултатите изгледаа вака.