Влатко Лозановски ја промовираше „Мајко“

На неколку денови пред големиот концерт, Влатко Лозановски денес ја промовираше песна „Мајко“. Автор на музиката и аранжманот е Лазар Цветковски, текстот го потпишува Магдалена Цветковска. 

 

nike air max 1 sale