ВИДЕО: Само пепел остана од станот во Карпош

Досие“ објави ексклузивна видео снимка од изгорениот стан во Карпош 4, откако утрово се запалила најверојатно плинска боца во станот во една од зградите „близначки“.

Станарите биле евакуирани, сопственикот во болница.