За градот
7. August 2016 - 12:41

Видео: Апокалиптична снимка од Водно - небото се спои со земјата

Нова морничава снимка се појави на Интернет од граѓани кои се затекнале на Водно за време на силното невреме, небото се спои со земјата - од оваа снимка ќе ви се заледи крвта. Погледнете...