Весна Петрушевска: Да си градите и ич да не ви чуе, и така сите ќе умреме

- Јас предлагам во Кисела Вода (многу убава и зелена општина, таму живеам де) да си градите и ич да не ви чуе! Колку паркови имаме, па дрвја... просто се удирам од дрвја кога шетам кучиња... па тоа едни раскошни зелени површини чиниш Швајцарија....за паркинг да не отварам уста (јас се паркирам и на копно и на вода)...и така сите ќе умреме, барем да си градите, иронично коментира актерката Весна Петрушевска откако беше објавено дека кај Расадник ќе никнат уште 100-тина нови згради.

- ДУП МУП се по список да си терате од Кисела Вода, Изворска да направите. Сега не се дишело, туф голема работа. Ако треба ќе престанеме да дишеме, ама да си градите, додава таа.

http://skopjeinfo.mk/sovetnicite-da-se-sprotistavat-na-dup-ot-za-rasadnik-toj-kje-donese-novi-20000-stanari