Вака универзумот не предупредува за негативната енергија во нашите животи

Како не предупредува Универзумот на негативноста – ако ги препознаете овие знаци, време е за брзи промени.

Многу луѓе веруваат дека понекогаш едноставно не ни оди. Но ако повеќе се насочени на интуиција и внимателно се размисли за тоа што прават, ќе сватите дека сето тоа што се случува е резултата на нивната сопствена креација. Еве на кои знаци космосот укажува на тоа дека ви е потребно "пренасочување".

Нашата свест е преплавена со иритација на матерјалниот свет, затоа често забораваме да мислиме за себе како за духовно суштество, и за нашиот духовен пат. Притоа се случува да ги игнорираме знаците кои ни ги праќа космосот.

Воопштено, предупредувачките знаци од космосот се јавуваат во облик на несакани околности и настани. Тие знаци се силни показатели дека околу нас е негативна енергија и дека треба веднаш нешто да променеме.

Вашите мисли, чуства и дела се единствен начин за менување на негативната енергија. Вашите дела, мисли и чуства треба да бидат на висока вибрациска феркфенција, а потребно е и трепение и насоченост кон целта. Тоа не е едноставно и лесно бидејќи нашата душа е "заглавена" на Земја во матерјална и физичка димензија која ни го отежнува сопственото управување со сопствената енергија и нејзината фрекфенција.

Ова се 11 најчестите знаци кои универзумот ни ги праќа кога ги акумулираме и ја впиваме негативната енергија:

- удар во ножниот палец

- застој во сообраќајот

- попреку погледи и понижувачки погледи кон луѓе

- повреди

- неочекувани трошоци или сметки

- чуство дека нешто не е во ред

- расправија со саканите

- болест

- главоболка

- губиток или оштетување на предмети

- непријатни мириси, тонови или вкусови

cheap nike free run 5.0