Ретро
21. December 2016 - 15:11

Вака некогаш се забавувале скопјани: Се сеќавате ли на ова место?

Овие фотографии од старо Скопје повозрасните ќе ги наврати во минатото и ќе им пробуди спомени, а помладите ќе можат да видат како некогаш изгледаше градско лизгалиште под Кале.