В недела „Аминта Трети“ затворена за сообраќај

Дел од улицата „Аминта Трети“, поранешна „Ленинова“, в недела ќе биде затворена за сообраќај. 

- Улицата ќе биде затворена поради реконструкција на коловозот на делот од Градски парк до „Илинденска“. Забраната ќе важи од 7 до 16 часот, информира општина Центар. 

air max 90 essential sale