Секојдневие
10. Јануари 2017 - 10:16

Утрово на излезот од Скопје: Како не треба да се вози на замрзнат автопат (ВИДЕО)

Снимкава е направена утрово на излезот од Скопје. Невнимателноста на овој возач можело да предизвика многу посериозни последици.

Еве како не треба да се вози во вакви услови за сообраќај. 

Видео: Мкд.мк