Утре на училиште, ќе се одработува понеделник

16 и 30 март ќе бидат работни денови за основните училишта.

Ќе се одработуваат часови според распоред за понеделник и вторник. Ќе се одработува пропуштената настава од 21 и 22 јануари, кога поради загадениот воздух, учениците имаа продолжен распуст.

Дополнувањето на Календарот за организација и работа на основните училишта е објавено денеска во „Службен весник“.

cheap nike free run 5.0