Утре без вода ќе останат корисниците на дел од улиците Мајка Тереза и Бигла

Водовод ве известува дека на ден 30.03.2018 г. поради изведување водоводен приклучок Ф-200мм на ул. Мајка Тереза, раскрсницата со ул. Бигла, прекин во водоснадување ќе имаат корисниците на дел од улиците Мајка Тереза и Бигла од 08:30 до завршување со истиот.

Телефон за информации: 023073010

air max 90 essential sale