Во сабота на 16 март во салата Борис Трајковски ни гостува едно од најголемите имиња во светската транс сцена. Кралот на лондонскиот психоделичен звук DJ Tristan!!!

Влезници во претпродажба во ПОЛА Југотон и сите продажни места на www.kupikartizase.com.