Техно журка со Герд Јансон во „Сектор 909“

Еден од најбараните диџеи на електронската музичка сцена, Герд Јансон, вечерва првпат ќе настапи во „Сектор 909“. Локална поддршка се DJ UX & Soul Casе.

Влезот чини 300 денари.

cheap nike air max 90