Силен земјотрес го стресе Скопје

Земјотрес го стресе Скопје пред околу десетина минути.По првичниот силен удар, следеа и неколку помали.

Повеќе информации за земјотресот се очекуваат од Сеизмолошката опсерваторија при Природно математичкиот факултет во Скопје.

new nike air max 2019