Сеизмолошка опсервароторија: Имавме среќа што жариштето на земјотресот беше многу длабоко (видео)

Екипата на ТВ Нова веднаш по големиот земјотрес од 5,3 степени според Рихтер разговараше со сеизмолозите од Природноматематичкиот факултет. Имаме комплетна информација и детали за земјотресот.

nike air max 1 sale