Под мостот во скопско Маџир маало беше најдено мртво машко тело.

Според информации од МВР станува збор за шеесет и пет годишен маж од соседна Бугарија.

Причината за смртта не е позната но според неофицијални информации се работи за самоубиство. Во текот на денот очекуваме повеќе детални информации од страна на МВР за тоа како настанала смртта на овој бугараски државјанин.