Ретро
6. November 2016 - 11:07

Ретро галерија: Си беше еднаш едно Скопје...

„Градот убав пак ќе никне….“ Градот никна, но новото Скопје сосем малку потсетува на Скопје од пред 50 години. Еве како изгледаше тогаш.