Ретро
18. December 2016 - 10:48

Ретко видео: Старо Скопје пред и за време на земјотресот

Ако поразговарате со некој од постарите генерации, со сигурност ќе ви каже дека не може денес да го препознае Скопје. Ова е документарец за старо Скопје, за животот на луѓето пред поплавата и земјотресот во 1963 година.