Рецепт за хроно леб – јадете, а не се дебелеете

Иако сите знаеме дека не треба да јадеме леб кога слабееме, хроно лебот е нешто по кое збудале целиот свет.

Направете го брзо и лесно, во видеото е прикажано се. Јадете го колку сакате, не дебелее.

cheap nike air max 90