Распишан конкурс за државната награда „Мито Хаџивасилев-Јасмин“

 Министерството за култура распиша конкурс за државната награда „Мито Хаџивасилев-Јасмин“. 

Како што соопшти денеска Министерството, конкурсот трае од 1 до 31 месецов.

Конкурсот е објавен и на веб–страницата на Министерството за култура.