Ви споделуваме супер вести, по ваша иницијатива пуштаме карти во продажба за ВТОР КОНЦЕРТ НА Queen Real Tribute at Skopje кој ќе се одржи на 22/03/2019 во клубот Станица 26.

ВЕ СОВЕТУВАМЕ ШТО ПОБРЗО ДА ГИ НАБАВИТЕ ВАШИТЕ ВЛЕЗНИЦИТЕ, И ЗА ВТОРИОТ КОНЦЕРТ ИНТЕРЕСОТ Е МНОГУ ГОЛЕМ.

Продажна мрежа: MkTickets:

“Regular“ Tickets – Цена - 400 мкд
На денот на настанот: 22.03 Цена - 500 мкд

Online Tickets:
https://mktickets.mk/en/concerts-en/queen-real-tribute-2/

Продажни места: Скопјe:
Југотон ГТЦ 1 кат, Мистер Компани – ГТЦ први кат, Универзална Сала - Бул. Партизански одреди бб, Тобако ГОГИ – Драчево - Иван Хаџиниколов 147 (Ратко Митровиќ), МАКПЕТРОЛ – ИЛИНДЕНСКА - Булевар Илинден бр.138, МАКПЕТРОЛ – КОЗЛЕ - ул. Козле бр.89, МАКПЕТРОЛ – ВЛАЕ 1 - Булевар Партизански Одреди бр.130

Продажни места: Македонија:
КУМАНОВO - Кафе Бар Агора - ТЦ Гарнизон, ПРИЛЕП - ТА Бран - Пере Тошев 75, ШТИП – Coffee Lab - Кеј Маршал Тито, СТРУМИЦА - Кафе бар Концепт - ул. Благој Јанков Мучето 30, КОЧАНИ - Либеро Травел - ул. Теодосија Паунов 16/2, ТЕТОВО - Тобако Монако - ул. Илинденска 176, ОХРИД - ТА Глобус Травел - ул. Кузман Јосифовски 2, КИЧЕВО - ТА Меридијан - бул. Ослободување локал. 8, ГОСТИВАР - Тобако Вона Пет - ул. Живко Брајковски 15

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.