Храна
30. December 2016 - 13:47

ПРАЗНИЧНИ КОЛАЧИЊА: Направете вкусни новогодишни елки (ВИДЕО)

Новогодишната бајка преселете ја на својата маса така што ќе направите неодоливи новогодишни елки за јадење.

За овој рецеп ви се потребни бели мафини, корнети од сладолед, прибор за украсување, шарени бомбончиња, крем од маргарин и зелена боја за колачи.

А начинот на подготовка за овој новогодишен десерт, погледнете го во видеото: