Позитивни вести: Сали и Кен во самоизолација со танц и пијано

Сали и Кен се сопружници кои живеат во Англија, а кои деновите во самоизолација ги поминуваат на интересен начин. Таа свири пијано, а тој танцува покрај неа. 

Погледнете го ова слатко видео кое ќе ви ги отргне мислите од негативните вести.