“Поздрав из Скопља” – Ретро разгледници од градот

Ако денес главните обележја на Скопје се фонтаната на Плоштад „Македонија“ и Триумфалната капија, тогаш биле Офицерскиот дом, Народната Банка, Театарот и секако Железничката станица. Скопје уште од тогаш го имал изгледот на метропола а овие разгледници веруваме дека ке предизикаат носталгија меѓу постарата генерација.

air max 90 essential sale