Поскапуваат цигарите во Македонија

Нова тура поскапување на цигарите во Македонија.

Од минатата недела, во продавниците поголемиот број брендови цигари се продаваат за околу 5 денари поскапо. 

Согласно планот за зголемување на акцизите, за неколку години се очекува кутија цигари за чини скоро 300 денари.

cheap nike free run 5.0