Почна магијата на новогодишните реклами

Мечето Paddington за кое е најавено и второто филмско продолжение наскоро е суперѕвездата на овогодинешната реклама на Marks & Spencer. Оваа реклама која трае 90 секунди ќе ви го стопли срцето со убавата приказна за Божиќ.

new nike air max 2019