По 3500 денари за секое прваче од Аеродором

И оваа учебна година општината Аеродром ќе обезбеди по 3.500 денари за секое прваче. 
- Ги олеснуваме трошоците на родителите, ги враќаме парите назад кај граѓаните, овозможуваме безгрижен почеток на новата учебна година за секое прваче - информираше градоначалникот Златко Марин.