ПАНИКА ВО МТВ: Снимен моментот на земјотресот (ВИДЕО)

Композиторот и музичар Емин Џијан објави снимка од моментот кога се случи силниот земјотрес во Скопје.

Снимката е од проба на оркестарот ФАМЕС, кој е сместен во зградата на Македонската телевизија. Како што може да се види, одеднаш музичарите срипуваат од столчињата и тргнуваат бргу да ја напуштат салата во која ја изведуваат пробата.

new nike air max 2019