Ова слатко видео ни го покажува денот на секоја мајка и како децата го доживуваат

За мајката тежок денот, а за ќерките ден исполнет со убави моменти: Слатко видео ни ги покажува различните перспективи на мајката и нејзините ќерки

Често се вели дека родителските денови се долги, но годините прекратко. Ова слатко видео дава перспектива за еден обичен долг ден на една мајка, но и што тој им значи на децата.

Додека мајката е истоштена од грижата за своите деца, нивната перспектива е навистина поинаква, но многу слатка.

 

 

Air Max 95 20th Anniversary