Секојдневие
21. септември 2016 - 20:43

Ова е храброст: Погледнете како скопјаенцот Горан ја запроси својата девојка Ива во Будва

Не постои девојка на овој свет која не сонува еден ден да ја запроси нејзиниот принц од соништата.

Сепак на оваа девојка од Скопје и се оствари сонот. За време на одморот во Будва, нејзиниот дечко Горан, направи нешто што ќе го памети целиот свој живот.

Погледнете го видеото како изгледаше запросувањето …