Осветлен новиот паркинг на Клинички центар

По 50 години се отвори посебен влез за возилата на итната медицинска помош во Клиничкиот центар. Новите улички ги спојуваат веќе постојните улици, а се отвори и нов влез кај Инфективната клиника.

Вчера беше и осветлен новиот паркинг на Клинички центар.