Општина Карпош ќе работи со скратено работно време до 14 часот

Од денеска до наредниот вторник на 24 март службите на Општина Карпош ќе работат со скратено работно време од 7:30 до 14:00 часот.

Поради новонастанатата вонредна состојба со коронавирусот, од Општина Карпош ги информираат сите странки кои имаат соработка со локалната самоуправа, да ја контактираат Општината заклучно до наведеното време.