Ограбена банка среде бел ден во Чаир

Грабеж пред малку се случил во експозитура на НЛБ Банка во Чаир.

Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката кој се случил пред неколку минути, пренесе ТВ21 и сподели видео.

Се очекуваат детали за начинот на кој е извршен грабежот и сумата која е земена.

 

air max 90 essential sale